Ga naar de inhoud

Al lang een goede reputatie...

Aannemingsbedrijf Ribbers BV bouwt al drie generaties voor vele opdrachtgevers in de regio. Goed en betrouwbaar, en dat vertelt zich rond. Voor particulieren en bedrijven, kleinschalig of een totaalproject, we leveren gedegen deskundigheid en maatwerk, afgestemd op uw behoefte en budget. We bouwen met geschoolde vaklieden uit de Achterhoek, die van hun werk houden. Voor ons geen standaard- of systeembouw, maar degelijk vakwerk door onze eigen mensen.

... ook in de moderne tijd

We bouwen dan wel traditioneel, maar ons denken is van vandaag. De moderne tijd vraagt om efficiency, kostenbewustzijn, duurzaamheid en flexibiliteit. Dat vullen wij voor u in.

Tijdens het bouwen stemmen we regelmatig met u af of wat we bouwen naar wens is.

En… onze zorg voor uw woning of werkruimte stopt niet bij de oplevering. Ook daarna kunt u ons altijd bereiken. Nazorg staat bij ons hoog in het vaandel!

 

Citaat van een opdrachtgever: ‘Dat van die goede nazorg kan ik geheel beamen. De oplevering verliep in uitstekende harmonie en over de restpunten werd niet moeilijk gedaan, Aard heeft die snel en goed opgelost. Maar ook nadat we al even in het huis woonden, bleken er zaken die door het gebruik moesten worden nagezien. Ook toen was een telefoontje naar Ribbers voldoende voor een vakkundige afhandeling. Wij gaan niet meer verbouwen, maar ik kan Ribbers van harte aanbevelen aan iedereen die een aannemer zoekt’.